Eesti tarbija ootab lihatoodetelt koduseid retsepte 08 Okt

UUDIS: Atria Eesti tuleb talveperioodiks turule 10 uue talvetootega, millest 9 kannab Maks ja Mooritsa kaubamärki. Uued talvetooted on ehedate koduste maitsetega, mis tagasid Atria suvetoodete, näiteks šašlõkkide puhul 57%lise müügimahu kasvu – suurtegija oli Värska šašlõkk.

„Uute talvetoodete väljatöötamisel lähtusime samast kontseptsioonist, mis suvetoodete puhul – peamine on head kodused retseptid ning enda koostatud maitseainesegud,“ sõnas Atria Eesti  ASi juhatuse esimees Olle Horm. „Eesti tarbijad hindavad lihtsaid ja tuttavaid maitseid, seda tõestas meie suvine müügihitt Värska šašlõkk, mida müüdi aprillist augustini rekordiliselt – ligi 80 tonni. Värska šašlõki puhul kasutati maitsestamiseks Värska mineraalvett. Loodetavasti on selline hitt-toode ka meie uute talvetoodete hulgas.“

„Suvetoodete head müüginumbrid näitavad tarbimiskindluse paranemismärke,” lisas Atria Eesti ASi müügidirektor  Meelis Laande.  „Võrreldes 2012. aastaga on näha kasvu kõigis suvetoodete gruppides. Šašlõkkide müügimaht kasvas 57%, grill-lihadel 41%  ning grill-ribidel 28%. Tootjate jaoks on kõige olulisem ja keerulisem ülesanne leida üles nii õige toode kui ka õige maitse. Müügikasv kinnitab, et mitmete tootegruppide osas on see meil õnnestunud.”

Meelis Laande sõnul läheb Atria Eesti talvehooajale vastu 10 uue talvetootega, millest 9 kannab Maks ja Mooritsa kaubamärki ning Wõro alt tuleb müüki Wõro Verivorst.  Maks ja Moorits pakub talveks Tooma verivorstikesi lambasooles, Mozzarella ahjuvorste, Ahjukarbonaadi, Peekoni ahjurulli, Kaerakaela, Pruulimeistri ahjuliha, Mozzarella ahjupraadi, Ahjupeekonit ribikondiga ning Ahjuribi.

Talvetoodete väljatöötamisel abiks olnud grillmeister Enn Tobreluts tõstab eriti esile Maks ja Mooritsa Mozzarella ahjuvorste, Mozzarella ahjupraadi, Pruulimeistri ahjuliha ning Kaerapraadi. „Kinnitan, et eelnimetatud tooted pakuvad tõeliselt häid maitseelamusi, kuna maitseainesegud oleme kõik valmistanud ise ja paarile tootele lisanud ka kübeke eksootilisust – Mozzarella juustu. Kõige traditsioonilisema maitsega on pakutavast valikust Ahjukarbonaad, Peekoni ahjurull, Ahjupeekon ribikondiga ning Ahjuribid. Verivorsti sõpru aga ootavad Tooma verivorstike lambasooles ja Wõro Verivorst seasooles, mis on klassikalise koostise ning traditsiooniliste maitseomadustega.“

loe ja kommenteeri