Uute lubaduste aeg (7) 04 Jaan

kulla kaalumineAasta viimasest nädalast saab küll teha edetabeli, kes kõige rohkem juurde võttis, kuid mitte sellist, mis mahavõetud kilosid näitab. Õnneks on (loodetavasti) selliseid nädalaid aastas ainult üks.

Toimetaja ei ole nii lühikest edetabelit oma elus veel koostanud. Ajavahemikus 23.dets kuni 31.dets olid märkimist väärt:
tripskiisu -1
pekirull, sibylla -0,9

Aga seda suuremad peaks olema nende suhtes ovatsioonid.

Jätame seegi kord kaalutõusu rekordid nimeliselt välja hõikamata, kuid olgu märgitud, et enim võeti juurde 2,3 kilo ja sagadasim oli 1,1 kg.

Aga unustame nüüd kõik selle. Uus aasta, uued lubadused. Varsti peaks algama ka Jaaniduell foorumis, jälgige teemasid.

Uutele duellitajatele meeldetuletuseks:
1. Omale kaaslase leidmiseks lugege kõigepealt teiste püstitatud teemasid, enne kui hakkate enda oma kirjutama, äkki juba leidub mõni, kes just teile sobib.
2. Kui ei leidnud, püstitage oma otsimise teema.
3. Kui olete sobiva(d) kaaslase(d) leidnud, tehke teema, kus pealkirjas osalejate nimed.
4. Kaalumine toimub reede hommikul tühja kõhuga, pärast kempsus käimist.
5. Kaalunäit tuleks foorumisse kirja panna reede jooksul, kuid mitte hiljem kui esmapäeval kl 12 päeval. Pärast seda hakkab toimetaja tabelit koostama ja hiljem märgitud numbrid selle nädala arvestusse kirja ei lähe.  Peale kilode tuleb ära märkida ka kaalukaotus võrreldes eelmise nädalaga.
6. Kena on, kui ühe duelli sees leidub keegi, kes peab tabelit, kus kõigi osalejate kasvamised ja kahanemised kuupäevade kaupa kirjas on.
7. Ärge koguge liiga suurt hulka osalejaid ühte duelli (v.a. kampaaniaduellid a la Jõuluduell, Jaaniduell), sest üsna ruttu jääb neist alles vaid 2-3 osalejat ning pealkirja ei saa hiljem muuta.
8. Eelöeldud kaalumärkimise päevi ja viise võib vabalt eirata ja teha omamoodi, ainult siis ei loeta seal märgitud tulemusi Kaaluabi iganädalase duelliülevaate sisse.

Ja prooviks nüüd kõik siia kirja panna, kui palju nad lubavad, et alanud aasta jooksul maha võtta tahavad!

loe ja kommenteeri