Üllatused eelmisest nädalast, uued tulemas! (2) 14 Jun

bathroom_scaleOh neid kaalulangetamise kõveraid küll! Mõnel nädalal on kõige tublim see, kes pool  kilo maha on saanud. Seekord aga on korraga kahe kilo võrra kergemaks jäänuid lausa kaks – 123Keits ja Kiksuke. Aga Kaaluabil on alates sellest nädalast duellitajatele üllatus varuks!

Enne veel kui üllatuspreemiani jõuame, olgu ära mainitud veel mõned tublid langetajad – Rinsu -1,4 kg ja  Kesteine, kes jäi küll ilma duellipartnerita, aga tubli miinus1kilo oli temalgi. Teiste visade kaalualandajate tulemused jäid 200 ja 800 grammi vahele ja omamoodi võit on loomulikult iga kadunud gramm just osalejale endale.

Nüüd aga uuendusest. Järgmisel ja ka ülejärgmisel  teisipäeval kingime nädala edukaimale kaalulangetajale, kes end duellil üles on andnud, just talle sobivas  suuruses punase pesukomplekti firmalt Pesubutiik.com. Kolmanda nädala parim saab kirju pesukomplekti. See auhind pole mõeldud selleks, et keegi end meeleheitlikult duellitulemuste parandamise nimel näljutama hakkaks, vaid selleks, et ära märkida ja pisut motiveerida neid, kes ise endast hoolivad ning tervislikuma elulaadi poole püüdlevad.

Mida selleks teha? Nagu ikka, märkida hiljemalt esmapäeva jooksul foorumis oma duelliteema alla reedene kaal. Loota saame me siin loomulikult vaid osalejate endi aususele, koju kaalu kontrollima Kaaluabi ei tule.  Jõudu siis kalorite lugemisel ja tulemuste ülesmärkimisel.

pesu kirju

Nädala juurdetulijad on Tiuks123 ja ViKe: Loe nende foorumit SIIT

elekas ja adukaarli: Loe nende foorumit SIIT!

Kiksuke ja gelly: Jälgi nende duelli SIIT!

123keits, oravaplika, liina086  ja Jupats: Jälgi nende duelli  SIIT!

Ruudu ja krissu7: Jälgi nende duelli SIIT !

Kadri ja Christy: Jälgi nende duelli SIIT !

Pikad tüdrukud: Jälgi nende duelli SIIT !Punane pesu

Rinsu ja Foxlife: Jälgi nende duelli SIIT!

Siku ja Foxlife: Jälgi nende duelli SIIT!

Ketjusha ja Naerulind: Jälgi nende duelli SIIT!

Naerulind ja ecydonia: Jälgi nende duelli SIIT!

tiuks123 ja rasvapõletaja: Jälgi nende duelli SIIT!

Viisikust on saanud nelik: Jälgi nende duelli  SIIT!

Krista ja Kiisumiisu78: Jälgi nende duelli  SIIT!

Pesubutiik-Logo, kuldne

loe ja kommenteeri