Tähelepanu, valmis olla, start! 07 Dets

Kaalulangetamismõtte realiseerimiseks tuleb sul sellega algust teha juba täna. Tahad tunda seda tunnet, mis tekib, kui igapäevaste ülesannet nimekirjast on võimalik midagi maha tõmmata? Sellisel juhul lisa sinna nimekirja toidupäeviku täitmine, treening, liikumine - nii motiveerid end neid ülesandeid täitma.

Ära kunagi unusta põhjust, miks sa üleüldse kaalulangetamisega tegeled, olgu selleks soov vabaneda ülekilodest, mis ka sinu tervisele ja enesetundele negatiivselt mõjuvad, või üldine rahulolematus oma kehaga - põhjus peab alati meeles püsima. Mõtle sellele tagasi, kui oled oma ülekilodest vabanenud ning jaksad hingeldamata viiendale korrusele ronida või hoopis lastelastega pika rattamatka ette võtta.

Muuda oma kaalulangetamine konkreetsemaks, sest abstrakseid ülesandeid on kergem edasi lükata. Pane näiteks täpselt kirja mitu korda päevas toidupäevikut täidad või mitu minutit väljas jalutad.

Õnnestumiseks vajab aju süsteemi, olgu selleks siis meeldetuletuspaberid või täidetud kalender. Pane kirja vaid tähtsamad asjad, näiteks märgi üles, et täidad toidupäevikut vähemalt kolm korda päevas ning jalutad värskes õhus päevas vähemalt 30 minutit.

Kui oled suutnud mitu seatud ülesandeid täita, siis premeeri ennast hea filmi, vannis mõnulemise või kinokülastusega, st nende tegevustega, mida võid kerge südamega nautida.

Allikas: http://aftonbladet.se

loe ja kommenteeri