Tehnikavidinate abil saledaks (1) 30 Okt

Jalutamine ei pea igav ja rutiinne olema. Praegu on olemas mitmeid tehnikavidinaid, mis aitavad jalutuskäigud lõbusamaks ja efektiivsemaks muuta. Head seadmed võivad tõsta motivatsiooni, aidata eesmärgi püstitamisel, mõõta treeningu efektiivsust ning hinnata tulemusi.

Sammulugeja või analoogse appiga on võimalik mõõta oma treeningut. Tulemus on konkreetne ning seda on võimalik varasemaga võrrelda. On olemas appe, mis pakuvad sulle tuge ka treeningu ajal.

Lisaks tehnilistele seadmetele aitavad paremat tulemust saavutada käimiskepid ning kaalumansetid. Kaks asja, mis muudavad treeningu raskemaks, kuid ka tulemuslikumaks, suurendades rasvapõletust.

Käimiskepid aitavad treenida ülakeha ning kiirendada rasvapõletust. Eriti head on vedrudega kepid, mis muudavad treeningu veelgi efektiivsemaks.

Kui on raske end õue vedada, siis on kaval korraldada sõprade, kolleegide või perekonna vahel sammulugemise võistlusi. Võistlusmoment teeb välja minemise lihtsamaks. Sammulugeja on seade, mida kõik saavad kasutada ning selle abil oma treeningtulemusi jälgida.

Hea varustus, korralikud jalanõud ja mugavad riided, milles end hästi ja ilusana tunned, suurendavad samuti motivatsiooni.

Allikas: http://expressen.se

loe ja kommenteeri