Sõber aitab kaalu langetada (1) 21 Jul

Sõpradega jooksmas

Otsid head viisi oma ülekilodest vabanemiseks? Siis peaksid omale sõbra otsima, kellega koos üksteise kaalulangetamist toetada. Paljud spordi- ja tervisespetsialistid teavad, et kui meil on sõber või töökaaslane, kes meie eesmärki toetab, on kaalualandamine lihtsam ning ka edukam.

Leia omale keegi, keda usaldad ning kes on sinuga aus. Vajad kedagi, kes ütleks, et lõunaks söödud kaks Big Maci ei olnud hea mõte, kuid ei hakka samas selle kallal tänitama. Hea oleks, kui ka sel inimesel oleks sarnane kaalulangetamise eesmärk. Ehk kui sina soovid alla võtta 10 kilo ning tema 30 kilo, on seda koos raskem teha. Soovitav on valida keegi, kellega sa koos ei ela, sest vastasel korral võib tunduda, et iga sinu käiku jälgitakse. Vali selle asemel hea sõber või töökaaslane, kes sind toetaks.

Soovitav on tugiisikuga kohtuda regulaarselt, eriti hea oleks hommikune kohtumine jõusaalis ning pärast koos hommikut süüa. Nii saate rääkida, kuidas on läinud ning kas olete soovitud eesmärgile lähemale liikunud. Teine võimalus on ühine lõuna, mis võimaldab loobuda ka libastumist soodustavatest söögikordadest, kui kõik teised töökaaslased näiteks plaanivad pitsat sööma minna.

Pane koos oma tugiisikuga  paika eesmärgid ning vaata need ühiselt üle. Kui olete eesmärgid saavutanud, minge seda välja tähistama, minnes koos näiteks uusi riidedi ostma, mis teie uue mina hästi esile toovad.

Oluline on meeles pidada, et te töötate koos ühise eesmärgi nimel, mitte ei võistle üksteisega. Toetage ning aidake üksteist ning oluline on mõista, et meie kõikide kehad on erinevad ning kui ühe jaoks on kaalu langetamine kerge, ei pruugi see teisel sama kiiresti minna.

Allikas: http://www.Fitness-Web.com

loe ja kommenteeri