Praegu on kõik kangelased 27 Jul

tervislik tomatAjal, mil Eestis pooled asutused ei tööta seepärast, et enamik on puhkusel, ja teises pooles ei ole võimalik tööd teha, sest tööruumid on nii kuumad, tuleb lugeda kangelaslikeks kaaluga võitlejateks kõik, kes üldse on arvuti ja kaalu juurde jõudnud ja oma nädala tulemused teada andnud. Kõige tublim aga oli, nagu nimigi ütleb – Tublike -1,8 kilogrammiga.

Üldiselt oli seisunädal – väga paljud õigeks ajaks tulemused kirja pannud duellitajad raporteerisid, et läänerindel muutusteta, ehk kaal püsis sama. Oli 2-300 grammiseid kõikumisi siia ja sinnapoole. Usinamad olgu siinkohal üles loetud:

Päevaliblikas -0,9, Akinna -1, gasell -1,  mimmuke -1, mikimauss -1,1, gita -1,4, tublike -1,8.

Selleks, et osaleda duellil, tuleb foorumis Toetuse ja motivatsiooni rubriigis omale duellivastane leida või ise liituda mõne olemasoleva kaaluvõistlejate grupiga. Seejärel tuleb teha uus teema, kus pealkirjas on ära märgitud kõik duellis osalejate nimed. Kaalumine toimub reedeti, tulemused peab kirja panema hiljemalt esmaspäeva jooksul, kui duellitajad tahavad, et Kaaluabi toimetuses tulemused arvesse läheks.  Kaalu märkides on vajalik üles tähendada  iga kord nii konkreetne kaalu number kui  mahaläinud grammide ja kilode hulk.

Neid reegleid ei pea täitma, duellitada võib vabalt ka oma lõbuks ja kasuks, ainult et nn „iganädalasse kiidutabelisse“, nagu üks lugeja meid eelmisel nädalal ristis, sel juhul ei pääse. Vahel on meil ka auhindu jagada, neist jäädakse siis kah ilma.

Igal juhul, olgu duellis või üksiküritajana – tervislikku kaalulangetamist kõigile!

loe ja kommenteeri