Nipid, mis muudavad kaalulangetamise lihtsamaks 03 Jul

 

 

Suisa 68 protsenti naistest arvab, et eduka kaalulanguse tagamiseks on eelkõige vaja vaimujõudu. Loomulikult mängib see rolli ahvatlustest hoidumisel ning tervislikult toitumisel, kuid võib-olla on kasulikum seda üldse mitte rakendada. Mida rohkem vaimujõule loodad, seda kiiremini see väheneb. Järgnevad seitse nippi on siinkohal abiks.

 

Kokka kord nädalas

 

Oma menüü varakult valmistamine aitab vähendada peamurdmist ning ahvatlusi nädala jooksul. Sul tuleb üksnes külmik avada ja eelvalmistatud toit soojaks teha.

 

Ümbritse ennast tervislike snäkkidega

 

Pole vahet, kas pistad need oma lauasahtlisse, käe- või treeningkotti. Ükskõik, kuhu liigud, alati peavad tervislikud suupisted käepärast olema. Nii suudad ootamatute näljasööstudega edukalt toime tulla.

 

Peida räpstoit käeulatusest

 

New Yorgi ülikooli teadlaste hiljutine uuring tegi kindlaks, et inimesed söövad vähem, kui nad peavad toidu kätte saamiseks püsti tõusma. Vahet pole, kas tegu on lemmiktoiduga või mitte. Niisiis tasub maiustused peita kõige kõrgemasse köögikappi, kus seda näha pole. Kogused vähenevad nii justkui iseenesest.

 

Lõika toit väiksemateks tükkideks

 

Arizona ülikooli teadlaste väitel tajume toidu tükeldamisel väikseid koguseid suurtena. See trikk töötab paremini suuremate toodetega nagu lihatükid ja võileivad. Viinamarju tükeldama hakata ei maksa.

 

Söö hommikusööki

 

Eranditult iga päev. Nii hoiad oma veresuhkru taseme kontrolli all ja väldid hilisemat ülesöömist.

 

Väiksemad taldrikud

 

Need mahutavad küll vähem toitu, kuid tekitavad samas tunde, et sööd rohkem! Ühe uuringu kohaselt usuvad 15-sentimeetrise läbimõõduga taldrikult söönud inimesed inimesed, et sõid 18% rohkem kui tegelikult. Seejuures ei pea langema äärmustesse: valides viis sentimeetrit väiksema läbimõõduga taldriku, väheneb tarbitud kalorite hulk 22 protsenti, mis aasta peale jagatuna tähendab 8 kilo kaalulangust.

 

Ära külasta supermarketeid

 

Kui sa suundud supermarketisse näpus tervislik ostunimekiri, kuid lahkud sealt hunniku maiustustega, siis kaalu perest kellegi teise lähetamist. Nii vähendad kohustuste nimekirja ja saad rohkem aega kulutada treenimisele või kokkamisele.

 

Allikas: http://www.womenshealthmag.com/

loe ja kommenteeri