Jaaninädala võitjad on topelt-tublid (täiendatud) (15) 29 Jun

bathroom_scaleJaaninädal, üks aasta suuremaid söömapidusid, ei möödunud ka duellitajate seas jälgi jätmata. Nii mõnigi kuulutas, et kaal läks katki ja et alustaks uue kaaluga niiöelda nullist. Kaalutõuse laua kilo ja kahe kaupa oli mitmel, kuid rõõmustavalt palju oli ka n eid, kel kasvõi ainult 100-200 grammi langes.

Nädala võitja on Tupsu36, kes on duelli pidanud 9.maist peale, sealjuures kordagi kaalumist vahele jätmata. Oma maikuisest kaalust on ta tänaseks kaotanud 4,8 kilo, ja viimase, söögi mõttes kindlasti väga raske nädala jooksul loobus ta lausa 2,3 kilost! Kaaluabi tuletab siinkohal taaskord meelde, et tervislikuks kaalulangetamiseks loetaks 0,5 kuni 1 kg nädalas. Igatahes võidab tupsu36 omale imekauni punase pesukomplekti firmalt Pesubutiik. Palju õnne! Kaaluabi võtab võitjaga ühendust.

Kindlasti väärivad sel nädalal ära märkimist veel trizzu ja mikimauss -1,9 kg, essukas -1,8 kg, tondu -1,7 kg ja rints -1,3 kg. Tublid olete! Christy on kaotanud nädalaga märkimisväärsed 2,5 kilo, kuid tema eelmisel nädalal korra juba võitis auhinna. See ei tähenda muidugi seda, et kes korra juba võitnud, võiks järgmised nädalad kergemalt lasta. Kaalu langetate ju ikka enda jaoks, mitte Kaaluabi meeleheaks.

Punane pesuSeoses saabunud puhkuste ajaga on mõni duellitaja kadunud ja oma andmed foorumisse märkimata jätnud. Nädala arvestusse ei lähe need duellitajad, kes esmaspäeva õhtuks ei ole oma eelmise reede kaalumise andmeid teada andnud. Väike palve veel duellitajatele – märkige alati juurde ka hetke kaal, mitte ainult nädala jooksul kaotatud grammid. Nii on ka toimetusel arvepidamine kergem.

Samuti soovitaks uutel duellitajatel, kui nad mingi otsimise teema all on üksteist leidnud,  teha uus teema, kus oleks teema nimes kõigi duellitajate nimed üles loetud.

Kuna võistlejaid on nii palju, osad kaovad ja formeeruvad ümber uutesse kolmikutesse, viisikutesse jne, siis kõiki me artiklis enam üles lugema ei hakka – huvilised leiavad foorumist Toetuse ja motivatsiooni alt kõik duellitajad ise üles.

pesu kirjuAuhinnamäng jätkub veel ka sel nädalal: järgmisel  teisipäeval kingime nädala edukaimale kaalulangetajale, kes end duellil üles on andnud, just talle sobivas  suuruses kirju pesukomplekti firmalt Pesubutiik.com. See auhind pole mõeldud selleks, et keegi end meeleheitlikult duellitulemuste parandamise nimel näljutama hakkaks, vaid selleks, et ära märkida ja pisut motiveerida neid, kes ise endast hoolivad ning tervislikuma elulaadi poole püüdlevad.

Lisandus:

Kuna Kaaluabi ei osanud ette näha, et mõni duellitaja on nii tubli, et võtab mitu nädalalt järjest maha rohkem kui keegi teine, siis teeme väikese vigade paranduse. Christy, kes juba eelmisel nädalal võitis ühe punase pesu komplekti, saab sel nädalal hüvituseks voucheri kolme kuu tasuta Kaaluabi kasutusõigusega.

Vältimaks seda, et üks ja sama inimene nopib teiste eest kõik võidud, kehtestab Kaaluabi reegli, et kahe  kuu jooksul võib auhindu võita ühel korral.

Samas tuletame veelkord meelde, et tervislik ja spetsialistide poolt ohutuks peetav kaalulangus on kuni 1 kg nädalas. Ainuüksi auhindade pärast pole mõtet kaalu langetades oma tervisega riskida. Tervislikku kaalualandamist kõigile!

Pesubutiik-Logo, kuldne

loe ja kommenteeri